Vintersokker

Heprom.com

Strømper og Sokker til alle 

Heprom strømper, ja et usædvanligt navn, men navnet er opstået en aften under pres for at skulle have oprettet et Cvr nummer i en fart, men det ser vi til længere nede. 
Hvorfor starte en virksomhed med en hel webshop bestående af strømper og sokker? Da en af mine familiemedlemmer gennem mange år havde arbejdet med fremstilling af strømper, fik jeg den gode idé at, det skulle jeg da også. Desværre lukkede firmaet, og han mistede sit job, det var så der at jeg så muligheden for at han og jeg skulle starte vores egen produktion af sokker og strømper. Men eftersom at tiden ikke var der, til at starte en strømpefabrik i Danmark med de høje omkostninger og opstartsomkostninger, valgte vi at kontakte en masse leverandøre. Han sagde til mig dengang, at man kunne købe sokker billigere i udlandet, end hvad vi vi kan herhjemme i Danmark.

 

 

Find den rigtige leverandør.

Jeg er ikke typen der giver op, når jeg har sat mig noget i hovedet. Så jeg begyndte at skrive til fabrikker over hele verden og så endte det faktisk med at jeg fik kontakt til en leverandør, og så blev der sendt masser af arbejdssokker afsted som prøver. Jeg fik masser af prøver fra forskellige fabrikker, men jeg kunne ikke finde den rigtige kvalitet. Men efter knap 2 år uden held, lykkedes det mig at komme i kontakt med en fabrik i Tyrkiet, og deres prøver levede fuldstændigt op til min krav til, hvordan rigtige gode strømper skulle være. Jeg var pludselig selvstændig, som var noget af en omvæltning fra hvad jeg lavede tidligere. Men den første ordre blev sendt afsted en aften i 2008 og efter det skulle jeg have både firmanavn – Cvr. nummer – godkendelse som importør, i en fart, for nu havde jeg ventet i flere år på at lave min første strømpe bestilling.


Hvordan finder man et godt navn i en fart?

Hvad finder man på at kalde en strømpe virksomhed. Okay, min kone hedder Hanne, mine sønner hedder Rasmus og Marcus, og jeg hedder Per så vi havde H_PR_M det blev så til Heprom.

8 Uger efter min første bestilling fik jeg min første ordre hjem, 50.000 par strømper fordelt på Herre og dame Dressstrømper, Sorte og hvide sportsstrømper samt, Sorte @ arbejdssokker i størrelser fra 23 til 47.


Jeg var 100 % sikker på at mine @ sokker til børn skulle blive et hit, da vores egne børn ikke kunne gå med andre end denne kraftige bomuldssok. Men jeg må nok sige, at jeg har taget fejl, da ikke alle forældre ser deres små børns fødder som vi gør. Jeg har stadig nogle af de små størrelser fra denne ordre liggende på lager, heldigvis forgår de ikke og har ikke en sidste salgsdato.

Siden den efterårsaften hvor den første bestilling blev sendt afsted, er leverandøren skiftet flere gange. Den første gik fallit efter et par år, og den næste hævede priserne så meget, at jeg ikke kunne få en forretning ud af at sælge strømper, fra dem.


Kerneprodukter.

Vi har gennem alle år holdt fast ved vores 3 kerneprodukter. Herre og dame tynde bomuldsokker i sort, sorte og hvide sportsstrømper, samt vores efterhånden meget kendte arbejdssokker med hvad det er blevet et hvidt @, oprindeligt var det et spejlvendt @ men ved en fejl blev det omvendt til et almindeligt @ hvilket jeg faktisk ikke er så ked af, for nu kender folk arbejdssokkerne som @ sokker.

Gennem årerne er der kommet mange forskellige sokker og strømper til, og vi har udviklet os til at have arbejdssokker og tykke uldsokker som speciale.

Kvaliteten har vi aldrig gået på kompromis med, da vores kunder ikke er dem som køber 9 par sportsstrømper i sportsmagasin for en hund. Vores kunder ved, hvad kvalitet er, og de skal kunne stole på, at får hvad de forventer hos Heprom strømper.


Jeg håber også at se dig som kunde hos Heprom strømper, og jeg er 100 % sikker på at vi også har strømper eller sokker som opfylder dine behov.

ULDSOKKER - Nordsox Heavy Wool grey


Nordsox Heavy Wool er uldsokker i MEGET kraftig kvalitet som er fremstillet er en dejlig blød uld garn.

Med disse sokker er du sikker på at holde fødderne varme på de koldeste dage.

Sokken har en god pasform med masser af plads som gør den helt uundværlig i vintermånederne.

Garn sammensætning: 60% Uld, 20% Akryl, 20% Polyester.

Øko-Tex

Køb 3 par og spar 20%

Aluminiums/kulfiber stokke

Hos Cp Mortensen har vi også et bredt udvalg af aluminiums stokke. De består af aluminiums stok med gummi greb, som giver dig den bedst mulige ergonomiske stok. Som udgangspunkt har vores aluminiums stokke også justerbar højde, som gør at du kan få en stok der passer lige til dig. Vores aluminiums stokke har en egenvægt på 270-350 gram, som gør at de ikke vejer for meget til at benytte. Hvis du er på farten eller skal ud og rejse, har vi også foldbare stok som kan foldes sammen så den ikke fylder så meget. Brugervægten af produktet er som udgangspunkt 100-130 kg. Længden på vores aluminiums stokke er justerbar i de fleste tilfælde (75-100 cm).


Jagtstokke

Hos Cp Mortensen har vi også et sortiment med jagtstokke. Fremstillet i træ. I vores jagtstokke sortiment, har vi også foldestole til jagt, også udført i flot lakeret træ med læder sæde. Vi har et bredt sortiment af jagtstokke og skydestokke.


Tilbehør

Mangler du en del til din stok? Vi har det tilbehør du mangler for at komme ud og gå igen. Kig under vores tilbehør kategori og tjek om du mangler noget.

Skydestok
foldestok
Jagtstol