Valg af El-Scooter

Valg af El-Scooter model 

GO-EL 340 

3 hjulet El Scooter som nemt kommer omkring


Prisen er kun 20.990,-

GO-EL 270

4 hjullet El Scooter drift sikker og stabil


Priser er kun 21.990,.

Smart-El 420


Nem og stabil tophastighed 12km/t 


Prisen er kun 16.990,-

Valg af El-Scooter

Markedet for El scooter er er blevet meget stor gennem de sidste år, og flere ældre har svært ved at gennemskue markedet af de forskellige modeller.

1. Behov

Det først du skal gøre er fastlægge behovet for hjælpemidlet. 3 eller 4 hjul – korte eller længere ture ud i naturen. For at give den bedste rådgivning til hvilken el scooter der er den rigtige, er det vigtigt at man tænker igennem hvordan og hvilke ønsker man har til køretøjet.


Skal man bruge El scooteren til daglig indkøb og skal køre inde i butikker vil vi klart anbefale at du køber en 3 hjulet model da den kommer nemmere omkring og kræver ikke så meget plads til at komme rundt. Ønsker man at køre ture ud i naturen hvor stier og veje ikke altid har det bedste underlag, vil en 4 hjulet model være at foretrække da 4 hjulet modeller er mere stabile.


2. Køreafstand

Hvor langt skal du køre? Hvis du kun skal køre korte ture, kan du sagtens vælge en model med mindre batterier som 20-45 Ah, det er størrelsen på batterierne der er afgørende for hvor langt El scooteren kan køre på en opladning så jo flere Ah jo længere kan scooteren køre.

Ønsker du at køre lange ture og har du behov for at kommer langt omkring skal du gå efter en scooter med batterier på 55-100 Ah en længere tur vil være over 20-25 km. Batteriet størrelse har ikke noget med tophastigheden at gøre.

Du spørger nok nu hvor langt kan jeg køre og det er et virkeligt godt spørgsmål for, når sælgerne opgiver dig hvor langt modellen kan køre er det altid op til og det er lige som med biler altid det absolutte bedst muligt. Køreafstanden er betinget af mange omstændigheder så som temperatur (ved frost falder batteri kapaciteten med op til 25 % ), hvilken underlag du køre på, hvordan terrænet er, er der bakker så bruger scooteren mere strøm og køreafstanden falder samt din vægt har også stor betydning for el scooterens køreafstand. Så hvor lang din scooter kan køre er svært at oplyse 100%, men træk 10-20% fra hvad sælgeren fortæller, hvis du er lift i god stand, og tænk altid på at batterier til el scooter er en sliddel og kapaciteten falder for hver uge.


3. Kan jeg søge tilskud ved kommunen?

Ja du kan søge tilskud ved kommunen og hvis din situation beretter til tilskud kan du få en del af el scooterens pris typisk 50% dog et max beløb som er forskelligt fra kommune til kommune og tilskudreglerne fortolkes på forskellig vis, og der ses derfor store forskelle fra kommune til kommune.


4. Hvilken butik skal jeg så vælge?

Der er efterhånden et højt antal forhandlere, som sælger el scooter til ældre. Det er dog vigtigt at købe lokalt ved en forhandler der ligger i nærheden hvis du skulle få problemer, og sørg for at forhandleren kommer til dig inden for kort tid hvis du har problemer med dit køretøj. Det er også vigtigt at købe et mærke som kommer fra en producent som ligger inde med reservedele Så du kan få lavet din El-Scooter hvis uheldet er ude.

Så spør din forhandler på prisen på reservedele inder du køber.

Alt det er du sikker på hvis du køber ved en af Cp Mortensen´s forhandler og derfor anbefaler vi, at du i første omgang kontakter Cp Mortensen Aps.

Aluminiums/kulfiber stokke

Hos Cp Mortensen har vi også et bredt udvalg af aluminiums stokke. De består af aluminiums stok med gummi greb, som giver dig den bedst mulige ergonomiske stok. Som udgangspunkt har vores aluminiums stokke også justerbar højde, som gør at du kan få en stok der passer lige til dig. Vores aluminiums stokke har en egenvægt på 270-350 gram, som gør at de ikke vejer for meget til at benytte. Hvis du er på farten eller skal ud og rejse, har vi også foldbare stok som kan foldes sammen så den ikke fylder så meget. Brugervægten af produktet er som udgangspunkt 100-130 kg. Længden på vores aluminiums stokke er justerbar i de fleste tilfælde (75-100 cm).


Jagtstokke

Hos Cp Mortensen har vi også et sortiment med jagtstokke. Fremstillet i træ. I vores jagtstokke sortiment, har vi også foldestole til jagt, også udført i flot lakeret træ med læder sæde. Vi har et bredt sortiment af jagtstokke og skydestokke.


Tilbehør

Mangler du en del til din stok? Vi har det tilbehør du mangler for at komme ud og gå igen. Kig under vores tilbehør kategori og tjek om du mangler noget.

Skydestok
foldestok
Jagtstol

Copyright @ All Rights Reserved