Golf-scooter

GO-EL 840 golf er en  driftsikker El Scooter som klar de fleste udforderinger  med dens kraftig motor og store batterie  er den klar til en hel dag på golfbanen .

Teknisk beskrivelse :

Motor 1400 Watt

Batterier 2 x 75 AH

Hastighed op til 15 km/t

Digital display

Store dæk 365 mm i diameter.

Delux affjerdering

Pris 26.990,-

GO-EL 840 golf

GO-EL 440 golf

Pris 26.990,-

GO-EL 440 golf er en  driftsikker El Scooter som klar de fleste udforderinger  med dens kraftig motor og store batterie  er den klar til en hel dag på golfbanen .

Teknisk beskrivelse :

Motor 1400 Watt

Batterier 2 x 75 AH

Hastighed op til 15 km/t

Digital display

Store dæk 365 mm i diameter.

Delux affjerdering

Aluminiums/kulfiber stokke

Hos Cp Mortensen har vi også et bredt udvalg af aluminiums stokke. De består af aluminiums stok med gummi greb, som giver dig den bedst mulige ergonomiske stok. Som udgangspunkt har vores aluminiums stokke også justerbar højde, som gør at du kan få en stok der passer lige til dig. Vores aluminiums stokke har en egenvægt på 270-350 gram, som gør at de ikke vejer for meget til at benytte. Hvis du er på farten eller skal ud og rejse, har vi også foldbare stok som kan foldes sammen så den ikke fylder så meget. Brugervægten af produktet er som udgangspunkt 100-130 kg. Længden på vores aluminiums stokke er justerbar i de fleste tilfælde (75-100 cm).


Jagtstokke

Hos Cp Mortensen har vi også et sortiment med jagtstokke. Fremstillet i træ. I vores jagtstokke sortiment, har vi også foldestole til jagt, også udført i flot lakeret træ med læder sæde. Vi har et bredt sortiment af jagtstokke og skydestokke.


Tilbehør

Mangler du en del til din stok? Vi har det tilbehør du mangler for at komme ud og gå igen. Kig under vores tilbehør kategori og tjek om du mangler noget.

Skydestok
foldestok
Jagtstol

Copyright @ All Rights Reserved