Batterier til El golfscooter

Batterier til El-Golfvogne - 3 og 4 hjulet El Scooter


Efterspørgslen efter el scootere bliver højere og højere blandt danskerne. Det fører også til et stigende behov for batterier til 3 og 4 hjulet el scooter. Heldigvis er de nemme at få fat på, og her får du lidt ekstra viden om batterier til el scooter.


Derfor er det nødvendigt med et godt batteri


Batteriet er det, der holder din el scooter kørende. Det er svært at klare sig uden. Og selvom det måske kan være fristende at spare penge og købe et billigt batteri, så er der ofte gode fordele i at investere i kvalitet fra start. Med et godt batteri kan du holde dig kørende i længere tid, og dermed får du meget mere gavn af din el scooter.


For eksempel skal du holde øje med kapaciteten og holdbarheden, når du køber batteriet. Prisen vil naturligvis altid være en vigtig faktor, men pointen er at kvaliteten nok er en smule vigtigere - i hvert fald hvis du vil undgå problemer og altid vil have din el scooter klar til brug.


Sådan finder du det rette batteri


Når du kigger på batterier til el scooter enten EL-Golfvogne eller 3 og 4 hjullet handler det i høj grad om at finde det rette af slagsen. Mange el scootere er nemlig forskellige, og det er vigtigt at finde et batteri der passer perfekt til dit køretøj.


Her er det vigtigt at du kender til din el scooter. Hvilken model er der tale om, og hvilket batteri passer bedst dertil? Ofte kan du henvende dig til en ekspert og få et klart svar. Andre gange ved du det allerede - måske fordi du allerede er klog på området, eller også fordi det måske er angivet i en manual e.l.


Blandt danskerne er det især oplagt at finde batterier til 3 og 4 hjulet el scooter i stil med modellerne GO-EL og Smart-EL. Nogle modeller der bruges meget, og samtidig modeller hvortil der udvikles specifikke batterier. Hold dog stadig øje med kapaciteten og vælg det produkt, der virker som det bedste.


Find batterier til kørestole og el-scooter


Du finder flere gode muligheder, hvis du er på vej til at købe el-scooter batterier eller et AGM batteri til el scooter. Tjek udvalget hos CP Mortensen hvor den gennemgående kvalitet er på plads, og hvor udvalget kun består af ægte og funktionelle batterier. Her kan du også få vejledning til hvilket batteri der er bedst til din el scooter: Eventuelt også hjælp med skift af batteriet. God fornøjelse!


Aluminiums/kulfiber stokke

Hos Cp Mortensen har vi også et bredt udvalg af aluminiums stokke. De består af aluminiums stok med gummi greb, som giver dig den bedst mulige ergonomiske stok. Som udgangspunkt har vores aluminiums stokke også justerbar højde, som gør at du kan få en stok der passer lige til dig. Vores aluminiums stokke har en egenvægt på 270-350 gram, som gør at de ikke vejer for meget til at benytte. Hvis du er på farten eller skal ud og rejse, har vi også foldbare stok som kan foldes sammen så den ikke fylder så meget. Brugervægten af produktet er som udgangspunkt 100-130 kg. Længden på vores aluminiums stokke er justerbar i de fleste tilfælde (75-100 cm).


Jagtstokke

Hos Cp Mortensen har vi også et sortiment med jagtstokke. Fremstillet i træ. I vores jagtstokke sortiment, har vi også foldestole til jagt, også udført i flot lakeret træ med læder sæde. Vi har et bredt sortiment af jagtstokke og skydestokke.


Tilbehør

Mangler du en del til din stok? Vi har det tilbehør du mangler for at komme ud og gå igen. Kig under vores tilbehør kategori og tjek om du mangler noget.

Skydestok
foldestok
Jagtstol

Copyright @ All Rights Reserved