Hvem er vi

Aluminiums/kulfiber stokke

Hos Cp Mortensen har vi også et bredt udvalg af aluminiums stokke. De består af aluminiums stok med gummi greb, som giver dig den bedst mulige ergonomiske stok. Som udgangspunkt har vores aluminiums stokke også justerbar højde, som gør at du kan få en stok der passer lige til dig. Vores aluminiums stokke har en egenvægt på 270-350 gram, som gør at de ikke vejer for meget til at benytte. Hvis du er på farten eller skal ud og rejse, har vi også foldbare stok som kan foldes sammen så den ikke fylder så meget. Brugervægten af produktet er som udgangspunkt 100-130 kg. Længden på vores aluminiums stokke er justerbar i de fleste tilfælde (75-100 cm).


Jagtstokke

Hos Cp Mortensen har vi også et sortiment med jagtstokke. Fremstillet i træ. I vores jagtstokke sortiment, har vi også foldestole til jagt, også udført i flot lakeret træ med læder sæde. Vi har et bredt sortiment af jagtstokke og skydestokke.


Tilbehør

Mangler du en del til din stok? Vi har det tilbehør du mangler for at komme ud og gå igen. Kig under vores tilbehør kategori og tjek om du mangler noget.

foldestok
Skydestok
Jagtstol

Heprom.com er også et søster firma til CP Mortensen  Aps Heprom.com sælger og produkcer et stort udvalg af strømper og sokker. Heprom har specialiseret sig i arbejdssokker samt sokker til den kolde tid, altså alt i uldsokker.

Kik ind til heprom.com klikke Her

El-Golfvogn er et søster firma til CP Mortensen  Aps som er en  af landet førende producenter af El-Scootere.

El-Golfvogn høre hjemme i Herning på teglvænget 131

Du kan besøge Cp Mortensen  webside ved at klikke Her

El-golfvogn

Teglvænget 131

7400 Herning

23845550

pm@el-golfvogn.dk

www.el-golfvogn.dk

Copyright @ All Rights Reserved